MijnZwemscore

Laco sportcentrum Hilvarenbeek

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

Informatie Krokobill Zwem ABC

Hier geven wij je in het kort informatie over de organisatie en de unieke manier waarop Laco sportcentrum Hilvarenbeek, de kinderen opleidt voor het Krokobill Zwem ABC. Klik hier voor meer informatie.

Vanaf zaterdag 25 september zijn er diverse aanpassingen in de corona maatregelen. Voor Laco betekent dat dat de 1,5 meter-maatregel komt te vervallen en dat een coronatoegangsbewijs in het horecagedeelte nodig is.

Voor het brengen en halen van de kinderen is geen coronatoegangsbewijs nodig. Ook in het eerste gedeelte van de wachtruimte is  geen coronatoegangsbewijs nodig.

Met coronatoegangsbewijs mag u in de horecaruimte een consumptie bestellen en nuttigen. 

De routing loopt niet langer via de horeca maar via de kleedkamers.  Zorg dat je 5/10 minuten voor aanvang aanwezig bent. 1 ouder/verzorger gaat met kind naar de kleedkamers, om te helpen met het omkleden. Daar wachten jullie in de lange gang op het gele knipperlicht. Je loopt samen naar de zwemzaal. Je mag in de zwemzaal 5 minuten kijken naar de zwemles. (overschoenen zijn te koop bij balie € 0,50).

Bij blauw licht moet u de zwemzaal weer verlaten en mag u plaatsnemen in het wacht of horecagedeelte.

De laatste 10 minuten mag je bij groen licht ook weer bij de zwemles kijken. Je loopt dan via de kleedkamers weer naar de zwemzaal.

Contact

Laco sportcentrum Hilvarenbeek
Roodloop 6
5081XZ  Hilvarenbeek
T 013-5052120
F 013-5054032
E zwembad.hilvarenbeek@laco.eu

Informatie

Kamer van koophandel 18030393
BTW nummer 007878497B02
Website https://www.laco.eu/zwemles/hilvarenbeek
Klachtenformulier
Privacyverklaring

<%=Vervang("Socials", 0)%>

PLAN PLAN INTERNET BV © 2021